Containere de Vanzare

Containere birou, santier, de vanzare in Gorj

Realizam containere birou in Gorj, containere santier in Gorj , containere modulare in Gorj la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din in Gorj pentru achizitionarea unui container birou in Gorj nou sau inchirierea unui container birou in Gorj nou.
Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat.
Suna-ne! acum 0723.569.929 sau trimite email: office@boxcontainere.ro

Containere Birou in Gorj- Containere Santier in Gorj

Containerele  se pot executa dupa preferintele dumneavoastra, cu numar de ferestre, usi si amplasament executate la sugestia dumneavoastra. Materialele folosite in realizarea acestor containere sunt de calitate superioara. Accesorizam containerele cu instalatie sanitara, instalatie de climatizare, instalatie electrica, tamplarie termopan, etc.

Executam containere metalice in Gorj cu respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Oferim o gama completa de containere metalice in Gorj, producem si livram in cel mai scurt timp in toata tara containere de locuit, containere de santier in Gorj, containere birou in Gorjetc.

Tipuri de containere  executate: containere bioru, containere santier , containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta.

CONTAINERE tip Birou - Santier de INCHIRIERE

Container birou in Gorj cu pret incepand de la 3.50 €/zi
Container dormitor in Gorj cu grup sanitar cu pret de la 9.50 €/zi
Inchiriem containere in Gorj noi la super pret doar pentru termene pe 4 sau mai multe luni.

CONTAINERE DE VANZARAE in Gorj ULTIMA OFERTA LA

Oferim BUY BACK la containere in primele 3 luni

Inchiriem container birou cu pret incepand de la 3.50 €/zi .


Containere Birou in Gorj- Santier in Gorj poze


Containere pentru birouri in Gorj

containere birouri in Gorj

Container birou in Gorj poate fi folosit in cadrul unor firme ca spatiu de lucru temporar sau permanent. Containerele pot fi configurate si dotate pentru nevoile si necesitatile fiecarui firme/client in parte. Containere birou in Gorj de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru santier in Gorj

containere santier in Gorj

Container santier in Gorj pot fi folosite pe santiere de constructii si pot fi realizate containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar. Containerele pot fi configurate pentru nevoile si necesitatile fiecarui client in parte. Containere santier in Gorj de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru paza in Gorj

containere paza in Gorj

Cabinele de paza sunt realizate din panouri tip sandwich din fibra de sticla, umplute cu spuma poliuretanica si sunt o alternativa la cabine de paza din fibra de sticla cand se doreste o izolare termica mai buna.

Containere in Gorj pentru locuit

containere locuinta in Gorj

Doresti o locuinta ieftina, moderna, durabila si cu structura de rezistenta solida ce permite montajul aparatelor de aer conditionat si a convectoarelor de incalzie – electrice?